Skip to main content

Αναρωτιέσαι αν πρέπει ή δεν πρέπει να βάλεις tapes extensions; Πώς γίνεται η εφαρμογή και πόσο διαρκεί η συντήρησή τους; Θα απαντήσουμε παρακάτω σε όλες τις απορίες σου!

Αν έχεις λεπτά και λίγα μαλλιά και σκέφτεσαι να βάλεις αυτοκόλλητες τρέσες μαλλιών ή αλλιώς tapes extensions πιθανότατα ερευνάς ποια μέθοδος εφαρμογής είναι η καλύτερη για σένα. Τα tapes extensions έχουν πολυάριθμα πλεονεκτήματα και γίνονται ολοένα πιο δημοφιλή χρόνο με τον χρόνο. Πριν κλείσεις το ραντεβού σου, βεβαιώσου ότι έχεις συλλέξει τις πληροφορίες που χρειάζεσαι και εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε.

Tapes extensions: Τι είναι, πώς εφαρμόζονται, πόσο διαρκεί η διαδικασία και το αποτέλεσμα

Τι είναι ακριβώς τα tapes extensions

tapes-extensions

Θα τα συναντήσεις στην αγορά ως tapes extensions ή tapes μαλλιών. Τα tapes extensions είναι η μια φόρμουλα στην επιμήκυνση των μαλλιών, με πολύ φυσικό αποτέλεσμα. Πρόκειται για αυτοκόλλητες τρέσες μαλλιών, με πλάτος περίπου 4 εκατοστά και πάχος 1 χιλιοστό.

Πώς εφαρμόζονται

Τapes extensions, με ειδική αυτοκόλλητη ταινία που είναι ιδιαιτέρως ανθεκτική στο λούσιμο και το χτένισμα των μαλλιών, τοποθετούνται πάνω στα φυσικά σας μαλλιά και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, χωρίς να μαρτυρά την διαδικασία που έχει προηγηθεί. Έχουν σχεδιαστεί ώστε να μιμούνται την ανάπτυξη των φυσικών μαλλιών από τη ρίζα.

Πόσο διαρκεί η εφαρμογή

Η διαδικασία διαρκεί ανάλογα με την ποσότητα των φυσικών σου μαλλιών και το αποτέλεσμα που θες να επιτύχεις. Σίγουρα θα πρέπει να έχεις κλείσει εγκαίρως το ραντεβού σου για την εφαρμογή γιατί δεν είναι μια διαδικασία που διαρκεί λίγα λεπτά. Θα πρέπει να έχει γίνει διάγνωση από τον επαγγελματία που σε έχει αναλάβει, ώστε να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκονται τα μαλλιά σου. Κλείσε εδώ το ραντεβού σου, αν θες να γίνει διάγνωση από εμάς.

Τα μαλλιά σου χρειάζεται να είναι υγιή και όχι ταλαιπωρημένα. Γι’αυτό είναι χρήσιμο να είναι καλά ενυδατωμένα και πρόσφατα κουρεμένα, ώστε να είναι λαμπερά και δυνατά για να είναι περισσότερο ανθεκτικά.

tapes-extensions

Πώς να τα φροντίζεις μόνη σου

Για να διαρκέσουν περισσότερο τα extension tapes θα πρέπει:

-Να μην κοιμάσαι με βρεγμένα μαλλιά.
-Να αποφεύγεις την υπερβολική χρήση θερμικών εργαλείων. Εννοείται ότι πρέπει να χρησιμοποιείς ΠΑΝΤΑ προϊόν για θερμοπροστασία.
-Να τα χτενίζεις τακτικά.
-Να μην αφήνεις τα μαλλιά σου χωρίς τα κατάλληλα προϊόντα για ενυδάτωση. Μπορούμε να σε καθοδηγήσουμε στα προϊόντα που πρέπει να χρησιμοποιείς μετά την εφαρμογή, τι συστατικά πρέπει να περιέχουν, με ποια συχνότητα και σειρά πρέπει να τα χρησιμοποιείς.

Τapes extensions: Τι προσφέρουν, Τι πρέπει να προσέξεις

Τα tapes extensions ή αυτοκόλλητες τρέσες μαλλιών έχουν επικαλυφθεί με ειδική κόλλα που της επιτρέπει να εφαρμόζεται σταθερά στα φυσικά μαλλιά.

Η τοποθέτηση θα πρέπει να γίνεται από επαγγελματία hair stylist ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε φθορά στο τριχωτό της κεφαλής και να διασφαλιστεί η σωστή εφαρμογή τους. Ένα στοιχείο που δείχνει ότι έχει γίνει σωστή εφαρμογή, είναι ότι δεν γίνονται ανιχνεύσιμες με το μάτι.

Τα tapes extensions έγιναν για πρώτη φορά δημοφιλή στις αρχές της δεκαετίας του 2010, αλλά το ενδιαφέρον άρχισε σταδιακά να μειώνεται για αυτά λόγω της χαμηλής ποιότητας κόλλας που χρησιμοποιείται για να εφαρμοστούν στα φυσικά μαλλιά. Πλέον, έχουν κάνει δυναμική επιστροφή γιατί η φόρμουλά τους έχει εξελιχθεί.

tapes-extensions

Tapes extensions: Τα 10 πλεονεκτήματα που προσφέρουν

1. Με τα tapes μαλλιών χαρίζεις όγκο και μήκος στα μαλλιά σου εύκολα και γρήγορα.

2. Τα extension tapes, με μεγαλύτερο πλάτος από τα κοινά extensions, μπορούν να καλύψουν μεγαλύτερη επιφάνεια μαλλιών, με την χρήση λιγότερων τεμαχίων. Έτσι κερδίζεις χρήματα και ταυτόχρονα χαίρεσαι ένα πιο καλαίσθητο αποτέλεσμα.

3. Στον χώρο μας, χρησιμοποιούμε tapes extensions από φυσική τρίχα, γεγονός που χαρίζει απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

4. Η εφαρμογή και η αφαίρεσή τους δεν ταλαιπωρεί τα μαλλιά σου. Είναι απολύτως ασφαλής όταν γίνεται από επαγγελματία.

5. Στον χώρο μας, χρησιμοποιούμε tapes extensions σε μεγάλη γκάμα αποχρώσεων γεγονός που βοηθά να δημιουργούμε ένα αποτέλεσμα που προσαρμοσμένο στις ανάγκες κάθε γυναίκας.

6.Το αποτέλεσμα είναι διακριτικό και δεν είναι εύκολα ορατό, με την προϋπόθεση η εφαρμογή να έχει γίνει σωστά.

7.Τα tapes μαλλιών μπορεί να έχουν μακρά διάρκεια αν ακολουθήσεις πιστά τις συμβουλές που θα σου δοθούν από τον επαγγελματία που έχεις εμπιστευτεί, κατά την τοποθέτησή τους.

8.Τα tapes extensions δεν βαραίνουν το κεφάλι και δεν θα νιώσεις αίσθημα ενόχλησης στην καθημερινότητά σου.

9. Τα tapes μαλλιών είναι πολύ ανθεκτικά και δεν είναι μια χρήσης. Είναι επαναχρησιμοποιούμενα.

10. Μπορείς να κάνεις όποια τεχνική χρώματος επιθυμείς μετά την εφαρμογή τους. Δεν θα πάθουν τίποτα!

tapes-extensions

Τapes extensions: 5 πράγματα που πρέπει να προσέξεις

1. Τα tapes extensions ή αυτοκόλλητες τρέσες μαλλιών μπορούν να βλάψουν τα φυσικά σου μαλλιά αν τα εφαρμόσεις μόνη σου, με μειωμένης ποιότητας υλικά που θα βρεις να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

2. Αν δεν γίνει σωστή εφαρμογή των tapes μαλλιών, μπορεί να προκληθεί σπάσιμο της τρίχας κατά την ανάπτυξή της.

3. Ποτέ μην εφαρμόζεις εργαλείο θερμότητας κατευθείαν στα tapes μαλλιών γιατί μπορεί να καταστρέψει τον δεσμό με τα φυσικά σου μαλλιά.

3. Ο πιο ασφαλής και αποτελεσματικός τρόπος αφαίρεσης των tapes μαλλιών είναι να ζητήσεις τη βοήθεια επαγγελματία. Μην δοκιμάσεις να χρησιμοποιήσεις μόνη σου κάποιο υγρό για την αφαίρεσή τους γιατί μπορεί να προκαλέσεις βλάβη στα μαλλιά σου.

4. Να χρησιμοποιείς πάντα προϊόντα χωρίς θειικά άλατα για να αποφύγεις την πρόκληση φθοράς στα extension tapes. Η χρήση προϊόντων που περιέχουν θειικά άλατα μπορεί να αφαιρέσει την υγρασία από τα μαλλιά προκαλώντας την ξηρότητα και την ευθραυστότητα τους. Αυτό μειώνει τη διάρκεια ζωής των extensions σας.

5. Για να διατηρείς σε άψογη κατάσταση τα extension tapes, θα πρέπει να είσαι συνεπής στο ραντεβού σου με τον κομμωτή σου, για να παρακολουθεί την εικόνα τους.

 

Leave a Reply