Υπηρεσίες Περιποίησης Μαλλιών

Αναδείξτε τα μαλλιά σας με τις υπηρεσίες περιποίησης μαλλιών και κάντε εντυπωσιακές εμφανίσεις!

Υπηρεσίες Περιποίησης Μαλλιών

Εμπιστευθείτε τα έμπειρα χέρια των συνεργατών του ETBC για να σας χαρίσουμε την περιποίηση που πραγματικά αξίζετε. Οι εξειδικευμένοι κομμωτές μας μελετούν με υπευθυνότητα τα χαρακτηριστικά σας και δημιουργούν εξατομικευμένες λύσεις, που θα προβάλλουν την προσωπικότητα και το στυλ σας. Οι καινοτόμες τεχνικές βαφής, καθώς και οι σύγχρονες γραμμές κουρέματος και styling που εφαρμόζουμε, σας προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα που αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά σας.

Κλείστε Ραντεβού!

Περιποίηση Μαλλιών - Κούρεμα

Αποκτήστε το κούρεμα που θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά σας και θα εκφράζει το στυλ σας. Στο ETBC, σας προτείνουμε εξατομικευμένες λύσεις, μελετώντας την κατατομή του προσώπου σας, καθώς και τις ανάγκες της καθημερινότητάς σας. Οι εξειδικευμένοι κομμωτές μας εφαρμόζουν τις πιο σύγχρονες τεχνικές για να σας χαρίσουν κομψές, αλλά ταυτόχρονα μοντέρνες γραμμές, που αναδεικνύουν τη φυσική σας ομορφιά.

Κλείστε Ραντεβού!

Περιποίηση Μαλλιών - Βαφή

Εξασφαλίστε άριστο αποτέλεσμα στο χρώμα των μαλλιών σας. Οι Color Experts του ETBC σας προσφέρουν Τρισδιάστατες Βαφές, Color ID, Stain Glass, Εφέ Όγκου και όλες τις τεχνικές που επιθυμείτε, προστατεύοντας ταυτόχρονα την υγεία των μαλλιών σας. Στο ETBC εφαρμόζουμε όλα τα στάδια προετοιμασίας για τη βαφή των μαλλιών, τις διαδικασίες δοκιμής, προφύλαξης και διόρθωσης με τη χρήση των προϊόντων της κορυφαίας εταιρείας ICON, τα οποία ενισχύουν τη στιλπνότητα και τη λάμψη των μαλλιών σας.

Κλείστε Ραντεβού!

Περιποίηση Μαλλιών - Ανταύγειες

Εμπιστευθείτε το ETBC για μοναδικές ανταύγειες στα μαλλιά σας. Δοκιμάστε Highlights, Lowlights, Ombre, Softing, φλασάκια και όποια άλλη τεχνική επιθυμείτε, για φυσικό αποτέλεσμα που θα καταπλήξει. Η εξειδικευμένη ομάδα μας εφαρμόζει σύγχρονες τεχνικές με τη χρήση των προϊόντων της κορυφαίας εταιρείας ICON και σας εγγυάται μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

Κλείστε Ραντεβού!

Περιποίηση Μαλλιών - Χτένισμα

Στο ETBC σας προσφέρουμε χτενίσματα για κάθε περίσταση. Οι έμπειροι συνεργάτες μας δημιουργούν μοναδικά χτενίσματα με πιστολάκι, πρέσα και πολλά εξειδικευμένα εργαλεία που διαθέτει το ETBC, για να εντυπωσιάζετε στην καθημερινότητά σας, στο γραφείο, στο πάρτι, στη δεξίωση και φυσικά στο γάμο σας!

Επιλέξτε και εσείς την έμπειρη ομάδα του ETBC για το χτένισμά σας και εντυπωσιάστε σε κάθε παρουσία σας!

Κλείστε Ραντεβού!

Περιποίηση Μαλλιών - Μάσκες & Θεραπείες

Στο ETBC παρέχουμε ολοκληρωμένες θεραπείες και μάσκες μαλλιών, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Δοκιμάστε τις ειδικές επαγγελματικές μάσκες Λουτήρα και Ξηροδερμίας για πιο λαμπερά μαλλιά. Αποκτήστε υγιή μαλλιά με τις εξειδικευμένες θεραπείες Αποτοξίνωσης Μαλλιών, Λείανσης και Εύθραυστων Μαλλιών. Αναδείξτε το χρώμα των μαλλιών σας με τις θεραπείες Επανόρθωσης Χρώματος, Αφαίρεσης Χρωστικών και Προετοιμασίας Μαλλιών πριν τη Βαφή. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες του ETBC, σας συμβουλεύουν και σας προσφέρουν τη θεραπεία που χρειάζεστε για υγεία και λάμψη στα μαλλιά σας.

Κλείστε Ραντεβού!

Περιποίηση Μαλλιών - Extentions

Οι έμπειροι συνεργάτες του ETBC αναλαμβάνουν την τοποθέτηση extensions που απογειώνουν το χτένισμά σας.

Μεταμορφώστε τα μαλλιά σας με extensions και τρέσες που δεν ξεχωρίζουν από τα φυσικά σας μαλλιά, και αποκτήστε το μήκος που ονειρεύεστε στα μαλλιά σας!

Κλείστε Ραντεβού!