Υπηρεσίες Αισθητικής

Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας στα χέρια των έμπειρων συνεργατών μας για λαμπερές εμφανίσεις!

Υπηρεσίες Αισθητικής

Για τέλεια φρύδια, μοναδική αποτρίχωση άνω χείλους αλλά και το πιο fashionable μακιγιάζ, αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των συνεργατών του ETBC.

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας είναι έτοιμοι να ανανεώσουν το look σας και να σας προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και ομορφιάς!

Απολαύστε τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες περιποίησης προσώπου που σας προσφέρουμε και εντυπωσιάστε με το αποτέλεσμα!

Κλείστε Ραντεβού!

Υπηρεσίες Αισθητικής - Σχηματισμός Φρυδιών

Το σχήμα των φρυδιών παίζει σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση του προσώπου μιας γυναίκας.

Εμπιστευθείτε τα έμπειρα χέρια των συνεργατών του ETBC, που θα δώσουν στα φρύδια σας το σχήμα που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και απογειώνει την εμφάνισή σας!

Κλείστε Ραντεβού!

Υπηρεσίες Αισθητικής - Αποτρίχωση Φρυδιών

Για εκφραστικό πρόσωπο και όμορφο βλέμμα, επιλέξτε την υπηρεσία Καθαρισμού & Αποτρίχωσης από το ETBC!

Oι εξειδικευμένοι και έμπειροι συνεργάτες του ETBC είναι έτοιμοι να σας προσφέρουν έναν βαθύ καθαρισμό των φρυδιών σας, σε συνδυασμό με την υπηρεσία αποτρίχωσης και να μεταμορφώσουν την εμφάνισή σας!

Κλείστε Ραντεβού!

Υπηρεσίες Αισθητικής - Αποτρίχωση Άνω Χείλους

Απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στο άνω χείλος με την τεχνική αποτρίχωσης που σας προσφέρουν οι έμπειροι συνεργάτες του ETBC.

Επισκεφτείτε το χώρο μας και δείτε από κοντά πως μπορούμε να εξαφανίσουμε τις τρίχες από το άνω χείλος και να σας χαρίσουμε ένα νέο πρόσωπο! Αποκτήστε εντυπωσιακά χείλια και χαμογελάστε με την υπηρεσία Αποτρίχωσης Άνω Χείλους του ETBC!

Κλείστε Ραντεβού!

Υπηρεσίες Αισθητικής - Make Up

Για όμορφες και λαμπερές εμφανίσεις σε κάθε περίσταση, εμπιστευθείτε τα έμπειρα χέρια των συνεργατών του ETBC και τολμήστε το μακιγιάζ που θα αναδείξει τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

Δοκιμάστε το καθημερινό ή το επίσημο μακιγιάζ, και επιλέξτε τις πρόσθετες βλεφαρίδες για σαγηνευτικές εμφανίσεις!

Κλείστε Ραντεβού!

Υπηρεσίες Αισθητικής - Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Φρυδιών

Ανανεώστε το πρόσωπό σας με το ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών που σας προσφέρει το ETBC. Στο χώρο μας θα βρείτε όλες τις σύγχρονες τεχνικές ημιμόνιμου μακιγιάζ φρυδιών micropixel και microblading.

Αποκτήστε το νεανικό και σαγηνευτικό βλέμμα που ονειρεύεστε ανώδυνα, χωρίς ερεθισμούς και με αποτέλεσμα που θα καταπλήξει!

Κλείστε Ραντεβού!