Skip to main content

Η σπουδαιότητα των θεραπειών περιποίησης μαλλιών

Τα μαλλιά καθρεφτίζουν την ψυχή και αντικατοπτρίζουν την υγεία μας. Επομένως, η υγεία των μαλλιών αφενός αφορά στην εξωτερική μας εμφάνιση και αφετέρου αποτελεί ένδειξη της γενικότερης υγείας του οργανισμού μας. Εκτός από τη διατροφή που παίζει πρωταρχικό ρόλο, η σωστή περιποίηση των μαλλιών είναι σημαντική για τη διατήρηση της υγείας τους και την πρόληψη βλαβών που μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα.

Η τρίχα πολλές φορές χρειάζεται περιποίηση, λόγω φθοράς από τεχνικές εργασίες, όπως τις βαφές και το styling.  Εκτός, όμως, από τον καλλωπισμό, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου το τριχωτό της κεφαλής και η τρίχα χρειάζονται θεραπεία, όπως στην περίπτωση της τριχόπτωσης ή της πιτυρίδας.  Στο πλαίσιο αυτό, οι θεραπείες του τριχωτού της κεφαλής αποτελούν σημαντικό μέρος της περιποίησης των μαλλιών, αφού αποφράσσουν τους θύλακες των τριχών, απελευθερώνοντας φυσικά έλαια περιποίησης και βοηθούν στην αντιμετώπιση της ξηροδερμίας. Επιπλέον, διεγείρουν τη ροή του αίματος στην περιοχή του κεφαλιού και του λαιμού, ώστε τα θρεπτικά συστατικά να φτάσουν βαθιά στο τριχωτό της κεφαλής και να θρέψουν τα μαλλιά σας.

Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες θεραπειών περιποίησης μαλλιών

Οι θεραπείες περιποίησης μαλλιών εκτελούνται από ειδικά εκπαιδευμένους επαγγελματίες, οι οποίοι γνωρίζουν σε βάθος το είδος της θεραπείας που απαιτείται κάθε φορά, καθώς και τις τεχνικές με τις οποίες εφαρμόζονται. Οι ειδικοί περιποίησης μαλλιών, μελετούν την κατάσταση της τρίχας, του τριχωτού της κεφαλής και το ιστορικό του πελάτη και επιλέγουν την κατάλληλη θεραπεία ή ακολουθούν εξατομικευμένες θεραπείες, για κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

Είδη θεραπειών περιποίησης μαλλιών

Διαθέτουμε ένα μεγάλο εύρος θεραπειών περιποίησης μαλλιών, με στόχο να καλύψουμε και τις πιο απαιτητικές ανάγκες.  Οι θεραπείες ξεκινούν από ένα επαγγελματικό λούσιμο, που περιλαμβάνει χαλαρωτικό μασάζ και ξεκουράζει την τρίχα και το δέρμα της κεφαλής και επεκτείνονται σε εξειδικευμένες θεραπείες, ανάλογα με τη φροντίδα που απαιτεί η τρίχα.

Έτσι, μπορούμε να αποτοξινώσουμε τα μαλλιά ή να θεραπεύσουμε τα εύθραυστα μαλλιά με μία Εντατική Θεραπεία, όπως:  

Θεραπεία Ενεργών Κρυστάλλων

Με κύριο συστατικό την βιταμίνη C, 100% VEGAN, αποτελείται από πρωτεΐνες και βιταμίνες βρώσιμων συστατικών. Αφαιρεί τα κατάλοιπα από τεχνικές εργασίες (βαφές), σαμπουάν, προϊόντα styling, φάρμακα και κυρίως από το νερό (μέταλλα, χλώριο, άλατα κ.α), που έχουν συσσωρευτεί τόσο στα μαλλιά όσο και στο τριχωτό της κεφαλής. Οι άμεσα ενεργοποιούμενοι κρύσταλλοι βιταμινών εγγυώνται την απόλυτη αποκατάσταση της υγείας των ταλαιπωρημένων μαλλιών, προσφέροντας το υψηλότερο επίπεδο υγείας και ζωντάνιας στα μαλλιά σας.

Θεραπεία Αποτοξίνωσης Μαλλιών

Αποκαθιστά την ισορροπία των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής, αφαιρεί βακτήρια, υπολείμματα και ατμοσφαιρικούς ρύπους, ενώ διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και προσφέρει αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης.

Θεραπεία Εύθραυστων Μαλλιών Ecoplex

Διεισδύει στο εσωτερικό της τρίχας ενδυναμώνει τους εσωτερικούς δεσμούς, αναδομεί την κερατίνη, θρέφει και προστατεύει τα μαλλιά.

Θεραπεία Μίγματος Υλικών (Mixology)

Εξατομικευμένη θεραπεία με συνδυασμό προϊόντων, ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών.

Σάουνα Κομμωτηρίου

Αναζωογονεί τα σπασμένα και αδύναμα τριχοθυλάκια, ενισχύει την ανάπτυξη των μαλλιών και τα προστατεύει από την αραίωση και την ψαλίδα. Επιπλέον, για να δώσουμε όγκο και να εξαλείψουμε το φριζάρισμα, ή για αναδόμηση των μαλλιών, επιλέγουμε μία από τις Express Θεραπείες:

Οργανική Θεραπεία

Εντατική μάσκα μαλλιών, υψηλής ισχύος και γεμάτη θρεπτικά συστατικά, για ταλαιπωρημένα και σπασμένα μαλλιά, που περιποιείται σε βάθος και αναδομεί τα μαλλιά, ενώ προσθέτει υγρασία και λάμψη.

Θεραπεία Αναζωογόνησης του δέρματος της κεφαλής

Ήπια θεραπεία απολέπισης η οποία αφαιρεί τα συσσωρευμένα υπολείμματα του δέρματος για να ανανεώσει, να αποκαταστήσει και να αναζωογονήσει το τριχωτό της κεφαλής.

Θεραπεία για μαλλιά με μπούκλες

Θεραπεία θρέψης που ενισχύει τη λάμψη και τη στιλπνότητα ενώ ενδυναμώνει τις μπούκλες και μειώνει το φριζάρισμα.

Θεραπεία για μαλλιά με Extension

Αναδομεί τα ταλαιπωρημένα extensions και τα αφήνει δυνατά, απαλά και λαμπερά.

Θεραπεία για όγκο

Εμπλουτίζει το εσωτερικό της τρίχας, προσθέτει σώμα, παρέχει βαθιά ενυδάτωση και λάμψη.

Θεραπεία 24 Καράτια

Λειαίνει τα μαλλιά ενώ εξαλείφει το φριζάρισμα και αυξάνει τη λάμψη και την απαλότητα.

Επίσης, μπορούμε να προετοιμάσουμε τα μαλλιά για εργασίες βαφής ή να διορθώσουμε το χρώμα των μαλλιών με μία από τις Θεραπείες Βαφείου:

Θεραπεία Αφαίρεσης Χρωστικών CPR

Τεχνολογία προηγμένων συστατικών για τη λεπτομερή αφαίρεση οξειδωτικών χρωστικών, χωρίς να επηρεάζει καθόλου τα φυσικά χρωστικά των µαλλιών.  Καινοτομία υψηλής απόδοσης αφαιρεί έως και 3 επίπεδα χρώματος.

Θεραπεία Αφαίρεσης Χρώματος και Φυσικού Ξανοίγματος

Αφαιρεί τα άμεσα χρωστικά και τους χρωματικούς λεκέδες. Δυναμικά αποτελεσματική φόρμουλα, παρέχει επιτυχή αποτελέσματα µε ή χωρίς την χρήση οξυζενέ.

Θεραπεία Προετοιμασίας Μαλλιών Πριν τη Βαφή

Προετοιμάζει ιδανικά τα μαλλιά για βαφή, παρατείνει τη διάρκεια του ζωντανού χρώματος, αποτρέπει το ξεθώριασμα, το θάμπωμα και τον αποχρωματισμό, καθώς και προστατεύει το τριχωτό της κεφαλής από ερεθισμούς χημικών.

Θεραπεία Διόρθωσης Χρώματος

Μία κρέμα που διασπά και χαλαρώνει τα µόρια βαφής που περιέχουν έλαια, για ευκολότερη αφαίρεση χρώματος.

Τέλος, μπορούμε να λειάνουμε τα μαλλιά με μία από τις εξειδικευμένες Θεραπείες Λείανσης:

Θεραπεία Λείανσης Διαμαντιών

Ο γνωστός σε όλους πολύτιμος λίθος συνδυάζεται με τα νανομόρια κερατίνης χαρίζοντας αποτελέσματα πέρα από κάθε προσδοκία. Δίνει ένταση στην λάμψη, εξαλείφει το φριζάρισμα και χαρίζει ευκολοχτένιστα μαλλιά με μεγάλη διάρκεια.

Θεραπεία Λείανσης με ένζυμα

Μία οργανική θεραπεία λείανσης που ισιώνει τα μαλλιά με οργανικά ένζυμα, με υπέροχα αποτελέσματα, χωρίς να τα φθείρει. Θεραπεία λείανσης χωρίς φορμαλδεΰδη ή τα παράγωγά της.

Θεραπεία Express Λείανσης

Χαρίζει μεταξένια υφή στα μαλλιά, χωρίς φριζάρισμα, με διάρκεια ενός μήνα.

Θεραπεία κατά του φριζαρίσματος

Mπλοκάρει την υγρασία και εξαλείφει τις άγριες υφές, ενώ ταυτόχρονα καταπραΰνει την επιφάνεια της τρίχας, ενισχύει την ελαστικότητα, μειώνει το στατικό ηλεκτρισμό και ελέγχει το φριζάρισμα.

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες του Eleana Thanou Beauty Coach, σας συμβουλεύουν και σας προσφέρουν τη θεραπεία που χρειάζεστε για υγεία και λάμψη στα μαλλιά σας!

 

Καλέστε μας τώρα!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ΣΤΟ: +30 210 89 43 775, 210 89 46 627 ή on-line: eleanathanoubc.gr

Με κάθε on-line ραντεβού, δώρο μία Οργανική Θεραπεία

 

Επιλέξτε τη θεραπεία που σας ταιριάζει από τον πλούσιο κατάλογό μας και αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των ειδικών περιποίησης μαλλιών του ETBC

Leave a Reply